Προσανατολίστε τη νέα ιατρική Co. ζωής, ΕΠΕ.

 

Η ποιότητα είναι ζωή.

 

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα Προϊόνταεγχώριες εξεταστικές εξαρτήσεις

Η εξάρτηση δοκιμής εγχώριου HIV σαλίου λειτουργεί εύκολα την ακρίβεια 99% παρέχει το άμεσο αποτέλεσμα

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Orient New Life Medical Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Orient New Life Medical Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Ικανοποιούμε με την ποιότητα & τις υπηρεσίες σας μέχρι στιγμής. Η απόδοση δοκιμής αντισωμάτων HIV 1/2 είναι τέλεια.

—— Katrina

Πρέπει να πω ότι η νέα ζωή παρέχει υψηλό - ποιοτικά προϊόντα. Η ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, Troponin Ι, HIV, HCV, δοκιμή όλες κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών που εκτελούνται πολύ καλά στην αγορά μας.

—— Clemen

Ο δάγκειός σας IgG/IgM και η δοκιμή ελονοσίας καλά. Τώρα θέλουμε να δοκιμάσουμε τη δοκιμή φιλαρίασής σας στην αγορά μας.

—— Primo

Η εξάρτηση δοκιμής εγχώριου HIV σαλίου λειτουργεί εύκολα την ακρίβεια 99% παρέχει το άμεσο αποτέλεσμα

Saliva Home HIV Test Kit Easily Operate 99% Accuracy Provide Immediate Result
Saliva Home HIV Test Kit Easily Operate 99% Accuracy Provide Immediate Result Saliva Home HIV Test Kit Easily Operate 99% Accuracy Provide Immediate Result Saliva Home HIV Test Kit Easily Operate 99% Accuracy Provide Immediate Result

Μεγάλες Εικόνας :  Η εξάρτηση δοκιμής εγχώριου HIV σαλίου λειτουργεί εύκολα την ακρίβεια 99% παρέχει το άμεσο αποτέλεσμα Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: New Life
Πιστοποίηση: ISO13485, CE
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 5000pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1pc/pouch, 25pcs/box
Χρόνος παράδοσης: 20-30 ημερών
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 2000000pcs/μήνα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Κατηγορία: Εγχώριες εξαρτήσεις Σχήμα: σπίτι εξαρτήσεων
Δείγμα: Σάλιο Εξεταστικός χρόνος: 5-15 λεπτά
Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 24 μήνες εφαρμογή: Εγχώρια χρήση σαλίου HIV
Ακρίβεια: 99.30%
Υψηλό φως:

εξαρτήσεις δοκιμής εγχώριας υγείας

,

εξαρτήσεις δοκιμής εγχώριων ασθενειών

Εξεταστικές εξαρτήσεις ενός βημάτων HIV σπιτιού σαλίου, καλή μυστικότητα, εύκολα και ακίνδυνα, ακρίβεια 99%, χρηματοκιβώτιο και γρήγοραΠΡΟΟΡΙΖΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ:


Οι εγχώριες εξεταστικές εξαρτήσεις σαλίου HIV είναι μια δοκιμή σημείο--προσοχής που βοηθά στη διάγνωση της μόλυνσης με HIV-1 και HIV-2. Αυτή η γρήγορη δοκιμή HIV παρέχει στα αποτελέσματα την ακρίβεια 99,30% από το προφορικό ρευστό μέσα τόσο ελάχιστα όπως 20 λεπτά, παρέχοντας κατά συνέπεια τα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της αρχικής επίσκεψης και επιτρέποντας την άμεση παροχή συμβουλών. Επιπλέον, αυτή η δοκιμή θα είναι χρήσιμη για τις εγκύους γυναίκες που δεν ξέρουν τη θέση HIV τους κατά την διάρκεια της παράδοσης και για τους εργαζομένους υγειονομικής περίθαλψης μετά από τις τυχαίες εκθέσεις στα ρευστά σωμάτων από τα μολυσμένα άτομα.


ΕΙΣΑΓΩΓΗ


Το σύνδρομο επίκτητης ανοσολογικής ανεπάρκειας το (AIDS), σχετικά με το το AIDS σύνθετα (ARC) ιό το (HIV) και το προ-AIDS προκαλείται πιθανά από τον ανθρώπινης ανεπάρκειας αντισωμάτων. Ο πρώτος ενίσχυση-σχετικός ιός, HIV-1 (επίσης γνωστό ως htlv-ΙΙΙ, lav-1 και ARV) έχει απομονωθεί από τους ασθενείς με το AIDS και από τα υγιή πρόσωπα στο υψηλό κίνδυνο για το AIDS. Η γενετική ανάλυση των απομονώσεων HIV-1 έχει τεκμηριώσει την ύπαρξη των υποκατηγοριών. Μέχρι σήμερα, οκτώ υποκατηγορίες HIV-1 (Α μέσω του Χ), που υποδεικνύεται ως ομάδα Μ, έχουν προσδιοριστεί παγκοσμίως εκτός από το ιδιαίτερα διάφορο HIV-1 απομονώνουν από τους ασθενείς του AIDS στο Καμερούν, που υποδεικνύεται ως ομάδα O.3 Α στενά συνδεδεμένη αλλά ο ευδιάκριτος δεύτερος τύπος παθογόνου ανθρώπινης ανεπάρκειας αντισωμάτων ρετροϊής, οριζόμενος HIV-2 (στο παρελθόν lav-2), έχει απομονωθεί από τη δύση - αφρικανικοί ασθενείς με το AIDS. HIV-2 έχουν αποδειχθεί για να μοιραστούν διάφορες συντηρημένες ακολουθίες με HIV-1, αλλά ορολογικό cross-reactivity μεταξύ HIV-1 και HIV-2 έχει αποδειχθεί για να είναι ιδιαίτερα μεταβλητό από το δείγμα στο δείγμα.
Ο HIV είναι γνωστός για να διαβιβάζεται από τη σεξουαλική επαφή, από την έκθεση στο αίμα (συμπεριλαμβανομένης της διανομής των μολυσμένων βελόνων και των συρίγγων) ή από τα μολυσμένα προϊόντα αίματος, ή μπορεί να διαβιβαστεί από μια μολυσμένη μητέρα στο έμβρυό της κατά τη διάρκεια της προγενέθλιας περιόδου. Άτομα που μολύνονται με τα αντισώματα προϊόντων HIV ενάντια στις προερχόμενες από ιό πρωτεΐνες HIV. Η δοκιμή για την παρουσία αντισωμάτων στο HIV στα σωματικά ρευστά (π.χ., αίμα, προφορικό ρευστό, και ούρα) είναι μια ακριβής ενίσχυση στη διάγνωση της μόλυνσης HIV. Εντούτοις, οι επιπτώσεις seropositivity πρέπει να εξεταστούν σε ένα κλινικό πλαίσιο. Παραδείγματος χάριν, στα νεογνά, η παρουσία αντισωμάτων στο HIV είναι ενδεικτική της έκθεσης στο HIV, αλλά όχι απαραιτήτως της μόλυνσης HIV, λόγω της απόκτησης των μητρικών αντισωμάτων που μπορούν να εμμείνουν μέχρι και δεκαοχτώ μήνες. Αντιθέτως, η απουσία αντισώματος στο HIV δεν μπορεί να ληφθεί ως απόλυτη απόδειξη ότι ένα άτομο είναι χωρίς μόλυνση HIV ή ανίκανο τον ιό. Μια αντίδραση αντισωμάτων σε μια πρόσφατη έκθεση μπορεί να πάρει αρκετούς μήνες για να φθάσει στα ανιχνεύσιμα επίπεδα. Ο HIV έχει απομονωθεί από τα ασυμπτωματικά, seronegative άτομα πιθανώς πριν από seroconversion μετά από την έκθεση.
Ο τυποποιημένος εργαστηριακός HIV εξεταστικός αλγόριθμος που χρησιμοποιείται στις Ηνωμένες Πολιτείες αποτελείται από τη διαλογή με ενζυμικό immunoassay το (EIA) και την επιβεβαίωση των επανειλημμένα αντιδραστικών EIA χρησιμοποιώντας μια δυτική δοκιμή λεκέδων. Τα αποτελέσματα αναφέρονται χαρακτηριστικά μέσα σε 48 ώρες σε 2 εβδομάδες, που καθιστούν αυτές τις τυποποιημένη διαλογή και συμπληρωματικές δοκιμές ανεπαρκείς να ικανοποιήσουν την ανάγκη για τη γρήγορη διάγνωση HIV. Η εξάρτηση εγχώριας δοκιμής αντισωμάτων σαλίου HIV-1/2 είναι μια δοκιμή σημείο--προσοχής που βοηθά στη διάγνωση της μόλυνσης με HIV-1 και HIV-2.


ΑΡΧΗ ΔΟΚΙΜΗΣ

Η εξάρτηση εγχώριας δοκιμής αντισωμάτων σαλίου HIV-1/2 είναι με το χέρι αποδοθείσα, οπτικά διαβασμένος, μικρό immunoassay 20 για την ποιοτική ανίχνευση των αντισωμάτων σε HIV-1 και HIV-2 στο ανθρώπινο προφορικό ρευστό. Η εξάρτηση εγχώριας δοκιμής αντισωμάτων σαλίου HIV-1/2 αποτελείται από μια μιας χρήσης συσκευή δοκιμής και ένα μιας χρήσης φιαλίδιο που περιέχουν ένα pre-measured ποσό μιας αποθηκευμένης λύσης υπεύθυνων για την ανάπτυξη. Κάθε συστατικό σφραγίζεται στα χωριστά διαμερίσματα μιας ενιαίας σακούλας για να διαμορφώσει τη δοκιμή. Η εξάρτηση εγχώριας δοκιμής αντισωμάτων σαλίου HIV-1/2 χρησιμοποιεί μια ιδιόκτητη πλευρική immunoassay ροής διαδικασία. Η πλαστική κατοικία συσκευών κρατά μια λουρίδα δοκιμής δοκιμής αποτελούμενη από διάφορα υλικά που παρέχουν τη μήτρα για το immunochromatography του δείγματος και την πλατφόρμα για την ένδειξη των αποτελεσμάτων της δοκιμής.
Η λουρίδα δοκιμής δοκιμής, που μπορεί να αντιμετωπισθεί μέσω του παραθύρου αποτελέσματος συσκευών δοκιμής, περιέχει τα συνθετικά πεπτίδια που αντιπροσωπεύουν την περιοχή φακέλων HIV και έναν αντι-ανθρώπινο διαδικαστικό έλεγχο IgG αιγών που ακινητοποιούνται επάνω σε μια nitrocellulose μεμβράνη στη ζώνη δοκιμής (τ) και τη ζώνη ελέγχου (γ), αντίστοιχα.
Ένα προφορικό ρευστό δείγμα συλλέγεται χρησιμοποιώντας το επίπεδο μαξιλάρι στη συσκευή δοκιμής, που ακολουθείται από την εισαγωγή της συσκευής δοκιμής στο φιαλίδιο της λύσης υπεύθυνων για την ανάπτυξη. Δεδομένου ότι το δείγμα συνεχίζει να μεταναστεύει επάνω η λουρίδα, αντιμετωπίζει τη ζώνη Τ. Εάν το δείγμα περιέχει τα αντισώματα που αντιδρούν με τα αντιγόνα που ακινητοποιούνται στη nitrocellulose μεμβράνη, μια κοκκινωπός-πορφυρή γραμμή θα εμφανιστεί, δείχνοντας ποιοτικά την παρουσία αντισωμάτων σε HIV-1 ή/και HIV-2 στο δείγμα. Η ένταση του χρώματος γραμμών δεν είναι άμεσα ανάλογη προς το ποσό αντισώματος παρόν στο δείγμα.
Περαιτέρω επάνω η λουρίδα δοκιμής, το δείγμα θα αντιμετωπίσει τη ζώνη Γ. Αυτός ο ενσωματωμένος διαδικαστικός έλεγχος χρησιμεύει να καταδείξει ότι ένα δείγμα προστέθηκε στο φιαλίδιο και ότι το ρευστό έχει μεταναστεύσει επαρκώς μέσω της συσκευής δοκιμής. Μια κοκκινωπός-πορφυρή γραμμή θα εμφανιστεί στη ζώνη Γ κατά τη διάρκεια της απόδοσης όλων των έγκυρων δοκιμών, εάν το δείγμα είναι ή όχι θετικό ή αρνητικό για τα αντισώματα σε HIV-1 ή/και HIV-2 (αναφερθείτε στο αποτέλεσμα της δοκιμής και την ερμηνεία του τμήματος αποτελέσματος της δοκιμής κατωτέρω).
Τα αποτελέσματα της δοκιμής ερμηνεύονται μετά από 20 λεπτά αλλά όχι περισσότερο από 40 λεπτά μετά από την εισαγωγή της συσκευής δοκιμής στη λύση υπεύθυνων για την ανάπτυξη που περιέχει το δείγμα δοκιμής. Καμία ακρίβειας, predilutions, ή εξειδικευμένη ενοργάνωση δεν απαιτούνται για να εκτελέσουν την εξάρτηση εγχώριας δοκιμής αντισωμάτων σαλίου HIV-1/2.


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΟΚΙΜΗΣ

  1. Πριν από τη δοκιμή, παρακαλώ gargle ήπια με το θερμό βρασμένο νερό, δεν πίνει ή δεν τρώει για μισή ώρα πριν από συλλέγει το δείγμα.
  2. Τοποθετήστε το επίπεδο μαξιλάρι επάνω από τα δόντια ενάντια στην εξωτερική γόμμα. Ήπια η πατσαβούρα εντελώς γύρω από τις εξωτερικές γόμμες, και ανώτερες και χαμηλώνει, ένας χρόνος γύρω, χρησιμοποιώντας το επίπεδο μαξιλάρι. Μην σφουγγαρίστε τη στέγη του στόματος, το εσωτερικό του μάγουλου ή τη γλώσσα.
  3. Φέρτε το επίπεδο μαξιλάρι στο πεδίο δοκιμών και παρεμβάλτε το επίπεδο μαξιλάρι στο σωλήνα της λύσης υπεύθυνων για την ανάπτυξη. Να είστε βέβαιος ότι τα πρόσωπα παραθύρων αποτελέσματος που διαβιβάζονται, το επίπεδο μαξιλάρι αγγίζουν το κατώτατο σημείο του φιαλιδίου λύσης υπεύθυνων για την ανάπτυξη.
  4. Μην καλύψτε τις δύο τρύπες στο πίσω μέρος της συσκευής δοκιμής μετά από να τοποθετήσει το στη λύση υπεύθυνων για την ανάπτυξη. Να κάνει μπορεί έτσι να προκαλέσει ένα άκυρο αποτέλεσμα. Αφήστε τη συσκευή δοκιμής στο φιαλίδιο λύσης υπεύθυνων για την ανάπτυξη και αρχίστε ένα χρονόμετρο. Μην κινήστε το πεδίο δοκιμών, ή αφαιρέστε τη συσκευή δοκιμής από το φιαλίδιο μόλις παρεμβληθεί η δοκιμή dev9ice, έως ότου έχετε διαβάσει τα αποτελέσματα.
  5. Διαβάστε τα αποτελέσματα μετά από τουλάχιστον 20 λεπτά αλλά όχι περισσότερο από 40 λεπτά σε μια καλά-ανάψοντη περιοχή.
  6. Διαβάστε τα αποτελέσματα: Σημειώστε εάν υπάρχει μια ζώνη απέναντι από την περιοχή «Γ» ΚΑΙ «Τ».


Η εξάρτηση δοκιμής εγχώριου HIV σαλίου λειτουργεί εύκολα την ακρίβεια 99% παρέχει το άμεσο αποτέλεσμα 0

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ


Θετικό:
Δύο ρόδινες γραμμές εμφανίζονται στο παράθυρο αποτελέσματος. Αυτό δείχνει ότι το δείγμα περιέχει το ανιχνεύσιμο ποσό αντισώματος Χ. Pylori.

Αρνητικός:
Μόνο μια ρόδινη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ). Αυτό δείχνει ότι δεν υπάρχει κανένα ανιχνεύσιμο αντίσωμα Χ. Pylori στο δείγμα.

Άκυρος:
Καμία χρωματισμένη γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου ανεξάρτητα από την παρουσία ή την απουσία της γραμμής δοκιμής.


ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Ανίχνευση του αντισώματος σε HIV-1 στα προφορικά ρευστά δείγματα από τα Seropositive άτομα HIV-1

Σύνολο ΕπανειλημμέναΑληθινό Positive1
Ομάδα δοκιμήςΔείγματαΑντιδραστικόςΑντιδραστικός
Γνωστό HIV-1
Θετικός767762764767
Υψηλού κινδύνου315072274373
ΣΥΝΟΛΟ3917834838840


ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΙΑΤΡΙΚΗ CO. ΖΩΗΣ, ΕΠΕ.
Επαφή:Γερμανός στρατιώτης Meng
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:Γερμανός στρατιώτης @ πιό newlifebiotest .com
Τηλ.+86 18657312116
SKYPEenetjerry

Στοιχεία επικοινωνίας
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Jerry Meng

Τηλ.:: +8618657312116

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς