Προσανατολίστε τη νέα ιατρική Co. ζωής, ΕΠΕ.

 

Η ποιότητα είναι ζωή.

 

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕξετάσεις αίματος μολυσματικών ασθενειών

Ένα υψηλό Strep ακρίβειας βημάτων μια γρήγορη διαγνωστική δοκιμή, γρήγορα και εύκολα λειτουργία, δείγμα πατσαβουρών, χρυσή collidal μέθοδος

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Orient New Life Medical Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Orient New Life Medical Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Ικανοποιούμε με την ποιότητα & τις υπηρεσίες σας μέχρι στιγμής. Η απόδοση δοκιμής αντισωμάτων HIV 1/2 είναι τέλεια.

—— Katrina

Πρέπει να πω ότι η νέα ζωή παρέχει υψηλό - ποιοτικά προϊόντα. Η ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, Troponin Ι, HIV, HCV, δοκιμή όλες κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών που εκτελούνται πολύ καλά στην αγορά μας.

—— Clemen

Ο δάγκειός σας IgG/IgM και η δοκιμή ελονοσίας καλά. Τώρα θέλουμε να δοκιμάσουμε τη δοκιμή φιλαρίασής σας στην αγορά μας.

—— Primo

Ένα υψηλό Strep ακρίβειας βημάτων μια γρήγορη διαγνωστική δοκιμή, γρήγορα και εύκολα λειτουργία, δείγμα πατσαβουρών, χρυσή collidal μέθοδος

One Step high accuracy  Strep A Rapid Diagnostic test , quick and easily operation, Swab specimen,gold collidal method
One Step high accuracy  Strep A Rapid Diagnostic test , quick and easily operation, Swab specimen,gold collidal method One Step high accuracy  Strep A Rapid Diagnostic test , quick and easily operation, Swab specimen,gold collidal method One Step high accuracy  Strep A Rapid Diagnostic test , quick and easily operation, Swab specimen,gold collidal method

Μεγάλες Εικόνας :  Ένα υψηλό Strep ακρίβειας βημάτων μια γρήγορη διαγνωστική δοκιμή, γρήγορα και εύκολα λειτουργία, δείγμα πατσαβουρών, χρυσή collidal μέθοδος Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: New Life
Πιστοποίηση: ISO13485,
Αριθμό μοντέλου: Κασέτα
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 5000pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1pc/pouch, 25pcs/box
Χρόνος παράδοσης: 20-30 ημερών
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 2000000pcs/μήνα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Ταξινόμηση: Μολυσματικός Σχήμα: Λουρίδα/κασέτα
Δείγμα: Ολόκληρο αίμα/ορός/πλάσμα Εξεταστικός χρόνος: 5-15 λεπτά
Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 24 μήνες εφαρμογή: Strep Α άργυρος
Ειδικότητα: 97.89%
Υψηλό φως:

εξέταση αίματος μόλυνσης

,

εξάρτηση εγχώριων εξετάσεων αίματος

Ένα υψηλό Strep ακρίβειας βημάτων μια γρήγορη διαγνωστική δοκιμή, γρήγορα και εύκολα λειτουργία, δείγμα πατσαβουρών, χρυσή collidal μέθοδος

Όνομα προϊόντων: Ένα Strep βημάτων μια γρήγορη κασέτα διαγνωστικής δοκιμής

Εξαρτήματα:

Κασέτες δοκιμής Αποστειρωμένες πατσαβούρες Απομονωτής εξαγωγής δειγμάτων
Άκρες σωλήνων Τερματικός σταθμός Ένθετο συσκευασιών
Σωλήνες εξαγωγής

Προοριζόμενη χρήση:

Strep ένας γρήγορος μετρητής στάθμης δοκιμής είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση Strep Α των αντιγόνων από τα δείγματα πατσαβουρών λαιμού στην ενίσχυση στη διάγνωση της ομάδας μια Streptococcal μόλυνση.

Περίληψη:

Στρεπτόκοκκος - pyogenes είναι μη-motile gram-positive cocci, ο οποίος περιέχει τα αντιγόνα ομάδας Α Lancefield που μπορούν να προκαλέσουν τις σοβαρές μολύνσεις όπως η φαρυγγίτιδα, την αναπνευστική μόλυνση, το impetigo, endocarditis, τη μηνιγγίτιδα, την επιλόχεια σηψαιμία, και arthritis.1 που αφήνεται μη επεξεργασμένο, αυτές οι μολύνσεις μπορούν να οδηγήσουν στις σοβαρές περιπλοκές, συμπεριλαμβανομένου του ρευματικού πυρετού και των peritonsillar διαδικασιών προσδιορισμού abscess.2 παραδοσιακών για την ομάδα οι στρεπτόκοκκοι μόλυνση περιλαμβάνουν την απομόνωση και τον προσδιορισμό των βιώσιμων οργανισμών χρησιμοποιώντας τις τεχνικές που απαιτούν 24 έως 48 ώρες ή longer.3.4 Strep που μια γρήγορη κασέτα δοκιμής είναι μια γρήγορη δοκιμή για να ανιχνεύσει ποιοτικά την παρουσία Strep Α αντιγόνων στα δείγματα πατσαβουρών λαιμού, που παρέχουν τα αποτελέσματα μέσα σε 5 λεπτά. Η δοκιμή χρησιμοποιεί τα αντισώματα συγκεκριμένα για ολόκληρη την ομάδα Lancefield κυττάρων ένας στρεπτόκοκκος για να ανιχνεύσει επιλεκτικά Strep Α τα αντιγόνα σε ένα δείγμα πατσαβουρών λαιμού.

ΑΡΧΗ ΔΟΚΙΜΗΣ

Strep μια γρήγορη κασέτα δοκιμής ποιοτικό, πλευρικό immunoassay ροής για την ανίχνευση Strep Α του αντιγόνου υδατανθράκων σε μια πατσαβούρα λαιμού. Σε αυτήν την δοκιμή, το αντίσωμα συγκεκριμένο για Strep Α το αντιγόνο υδατανθράκων είναι ντυμένο στην περιοχή γραμμών δοκιμής της δοκιμής. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, το αποσπασματικό δείγμα πατσαβουρών λαιμού αντιδρά με ένα αντίσωμα Strep Α που είναι ντυμένο επάνω στα μόρια. Το μίγμα μεταναστεύει επάνω η μεμβράνη για να αντιδράσει με το αντίσωμα Strep Α στη μεμβράνη και να παραγάγει μια γραμμή χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής. Η παρουσία αυτής της γραμμής χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής δείχνει ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ η απουσία της υποβάλλει ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Για να χρησιμεύει ως ένας διαδικαστικός έλεγχος, μια χρωματισμένη γραμμή θα εμφανιστεί πάντα στην περιοχή γραμμών ελέγχου, δείχνοντας ότι ο κατάλληλος όγκος του δείγματος έχει προστεθεί και μεμβρανών έχει εμφανιστεί.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΟΚΙΜΗΣ

Επιτρέψτε στη δοκιμή, τα αντιδραστήρια, το δείγμα πατσαβουρών, ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν από τη δοκιμή.

  1. Αφαιρέστε την κασέτα δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα φύλλων αλουμινίου και την χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται αμέσως μετά από να ανοίξει τη σακούλα φύλλων αλουμινίου.
  2. Κρατήστε το αντιδραστήριο 1 εξαγωγής μπουκάλι κάθετα και προσθέστε 4 πλήρεις πτώσεις (περίπου 240 μl) του αντιδραστηρίου 1 εξαγωγής σε έναν σωλήνα εξαγωγής. Το αντιδραστήριο 1 εξαγωγής είναι κόκκινο στο χρώμα. Κρατήστε το αντιδραστήριο 2 εξαγωγής μπουκάλι κάθετα και προσθέστε 4 πλήρεις πτώσεις (περίπου 160 μl) στο σωλήνα. Το αντιδραστήριο 2 εξαγωγής είναι άχρωμο. Αναμίξτε τη λύση με ήπια να στροβιλιστεί το σωλήνα εξαγωγής. Η προσθήκη του αντιδραστηρίου 2 εξαγωγής στο αντιδραστήριο 1 εξαγωγής αλλάζει το χρώμα της λύσης από κόκκινο σε κίτρινο.
  3. Αμέσως προσθέστε την πατσαβούρα στο σωλήνα εξαγωγής, ταράσσει την πατσαβούρα σθεναρά 15 φορές, αφήνει την πατσαβούρα στα πρακτικά σωλήνων δοκιμής εξαγωγής for2.
  4. Πιέστε την πατσαβούρα ενάντια στην πλευρά του σωλήνα και συμπιέστε το κατώτατο σημείο του σωλήνα αφαιρώντας την πατσαβούρα έτσι ώστε οι περισσότερες από τις υγρές παραμονές στο σωλήνα. Απορρίψτε την πατσαβούρα.
  5. Εγκαταστήστε τη dropper άκρη πάνω από το σωλήνα εξαγωγής. Τοποθετήστε την κασέτα δοκιμής σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων.
  6. Προσθέστε 3 πλήρεις πτώσεις της αποσπασματικής λύσης (περ. 150μl) στο δείγμα καλά της κασέτας δοκιμής, κατόπιν έναρξη το χρονόμετρο. Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά. Περιμένετε το χρώμα να εμφανιστείτε. Διαβάστε το αποτέλεσμα σε 10 λεπτά μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 20 λεπτά.

Προσοχή: Ο ανωτέρω χρόνος ερμηνείας είναι βασισμένος στη σειρά θερμοκρασίας δωματίου 15-30℃. Εάν η θερμοκρασία δωματίου σας είναι σημαντικά χαμηλότερη από 15℃, κατόπιν ο χρόνος ερμηνείας πρέπει να αυξηθεί κατάλληλα σε 30 λεπτά.

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Θετικό:

Δύο κόκκινες γραμμές είναι ορατές στο παράθυρο αποτελέσματος. Η ένταση της γραμμής δοκιμής μπορεί να είναι

πιό αδύνατος ή σκοτεινότερος από αυτή της γραμμής ελέγχου. Αυτό σημαίνει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα.

Αρνητικός:

Η γραμμή ελέγχου εμφανίζεται στο παράθυρο αποτελέσματος, αλλά η γραμμή δοκιμής δεν είναι ορατή.

Άκυρος:

Εάν η γραμμή ελέγχου δεν εμφανίζεται στο παράθυρο αποτελέσματος, τα αποτελέσματα της δοκιμής είναι ΑΚΥΡΑ ανεξάρτητα από την παρουσία ή την απουσία της γραμμής στην περιοχή δοκιμής.

Ένα υψηλό Strep ακρίβειας βημάτων μια γρήγορη διαγνωστική δοκιμή, γρήγορα και εύκολα λειτουργία, δείγμα πατσαβουρών, χρυσή collidal μέθοδος 0

ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ:

Κλινική μελέτη

Χρησιμοποιώντας τρία ιατρικά κέντρα για την αξιολόγηση, συνολικά πατσαβούρες 526 λαιμού συλλέχθηκαν από τους ασθενείς που παρουσιάζουν τα συμπτώματα της φαρυγγίτιδας. Κάθε πατσαβούρα κυλήθηκε επάνω σε ένα πιάτο αγάρ αίματος προβάτων, και εξετάστηκε έπειτα από Strep μια γρήγορη κασέτα δοκιμής (πατσαβούρα λαιμού). Τα πιάτα ραβδώθηκαν περαιτέρω για την απομόνωση, και επωάστηκαν έπειτα σε 37℃ με το CO2 5-10% και έναν Bacitracin δίσκο για 18-24 ώρες. Τα αρνητικά πιάτα πολιτισμού επωάστηκαν για πρόσθετες 18-24 ώρες. Οι πιθανές αποικίες ΑΕΡΊΟΥ υποκαλλιεργήθηκαν και επιβεβαιώθηκαν με μια διαθέσιμη στο εμπόριο εξάρτηση ομαδοποίησης συγκολλήσεων λατέξ. Από τα 525 συνολικά δείγματα, 401 επιβεβαιώθηκαν για να είναι αρνητικά και 124 επιβεβαιώθηκαν για να είναι θετικά από τον πολιτισμό. Κατά τη διάρκεια αυτής της μελέτης, ένα Strep Φ τα δείγματα παρήγαγαν τα θετικά αποτελέσματα με τη δοκιμή. Ένα από αυτά τα δείγματα επανακαλλιεργήθηκε, κατόπιν επανελέγχηκε και παρήχθη ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Τρεις πρόσθετες διαφορετικές Strep Φ πιέσεις ήταν καλλιεργημένες και δοκιμασμένες για cross-reactivity και παρήγαγαν επίσης τα αρνητικά αποτελέσματα.

Μέθοδος Πολιτισμός Συνολικά αποτελέσματα
Strep μια γρήγορη κασέτα δοκιμής Αποτελέσματα Θετικός Αρνητικός
Θετικός 100 8 108
Αρνητικός 5 350 355
Συνολικά αποτελέσματα 105 358 463

Σχετική ευαισθησία: 95.2% (95%CI: *89.6%-98.2%)

Σχετική ιδιομορφία: 97.8% (95%CI: *95.8%-99.0%)

Γενική ακρίβεια: 97.2% (95%CI: *95.3%-98.4%) διαστήματα *Confidence

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα συσκευή. Εάν το πρόβλημα εμμένει, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΙΑΤΡΙΚΗ CO. ΖΩΗΣ, ΕΠΕ.
Επαφή: Γερμανός στρατιώτης Meng
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Γερμανός στρατιώτης @ πιό newlifebiotest .com
Τηλ. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Στοιχεία επικοινωνίας
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Jerry Meng

Τηλ.:: +8618657312116

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς