Προσανατολίστε τη νέα ιατρική Co. ζωής, ΕΠΕ.

 

Η ποιότητα είναι ζωή.

 

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕξάρτηση δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών

6 σε 1 προφορική κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών δοκιμής εξαρτήσεων σαλίου πολλαπλάσια κασέτα ακρίβειας δειγμάτων υψηλή

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Orient New Life Medical Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Orient New Life Medical Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Ικανοποιούμε με την ποιότητα & τις υπηρεσίες σας μέχρι στιγμής. Η απόδοση δοκιμής αντισωμάτων HIV 1/2 είναι τέλεια.

—— Katrina

Πρέπει να πω ότι η νέα ζωή παρέχει υψηλό - ποιοτικά προϊόντα. Η ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, Troponin Ι, HIV, HCV, δοκιμή όλες κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών που εκτελούνται πολύ καλά στην αγορά μας.

—— Clemen

Ο δάγκειός σας IgG/IgM και η δοκιμή ελονοσίας καλά. Τώρα θέλουμε να δοκιμάσουμε τη δοκιμή φιλαρίασής σας στην αγορά μας.

—— Primo

6 σε 1 προφορική κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών δοκιμής εξαρτήσεων σαλίου πολλαπλάσια κασέτα ακρίβειας δειγμάτων υψηλή

6 In 1 Oral Drug Abuse Test Kit Saliva Specimen High Accuracy Multiple Cassette
6 In 1 Oral Drug Abuse Test Kit Saliva Specimen High Accuracy Multiple Cassette 6 In 1 Oral Drug Abuse Test Kit Saliva Specimen High Accuracy Multiple Cassette

Μεγάλες Εικόνας :  6 σε 1 προφορική κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών δοκιμής εξαρτήσεων σαλίου πολλαπλάσια κασέτα ακρίβειας δειγμάτων υψηλή Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: New Life
Πιστοποίηση: ISO13485, CE
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 5000pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1pc/pouch, 25pcs/box
Χρόνος παράδοσης: 20-30 ημερών
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 2000000pcs/μήνα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Μέθοδος: γρήγορη δοκιμή Σχήμα: Πολλαπλάσια επιτροπή
Δείγμα: Ούρα Εξεταστικός χρόνος: 5-15 λεπτά
Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 24 μήνες εφαρμογή: Φάρμακο της κατάχρησης
Υψηλό φως:

λουρίδες δοκιμής φαρμάκων

,

ακριβείς εξαρτήσεις δοκιμής φαρμάκων

6 σε 1 προφορικό φάρμακο εξετάζουν τις εξαρτήσεις, δείγμα σαλίου, υψηλή ακρίβεια, εύκολα και γρήγορα, πολλαπλάσια κασέτα, χρυσός κολλοειδής

Προοριζόμενη χρήση

Η προφορική ρευστή συσκευή οθόνης φαρμάκων για AMP/MET/COC/OPI/THC/BZO είναι πλευρικό χρωματογραφικό immunoassay ροής για την ποιοτική ανίχνευση της αμφεταμίνης, του methamphetamine, της κοκαΐνης, των οπιούχων ουσιών, THC, BZO και των μεταβολιτών τους στα προφορικά ρευστά στις ακόλουθες κομμένες συγκεντρώσεις:

Προϊόν Γάτα αριθ. Δείγμα Ευαισθησία
Φάρμακα που εξετάζουν το σάλιο εξαρτήσεων
AMP YD101S3 Σάλιο 1000 ng/mL
YD101C4
ΦΡΑΓΜΟΣ YD201S3 Σάλιο 300 ng/mL
YD201C4
BZO YD301S3 Σάλιο 300 ng/mL
YD301C4
COC YD401S3 Σάλιο 300 ng/mL
YD401C4
MOR (MOP) YD501S3 Σάλιο 300 ng/mL
YD501C4
ΣΥΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ YD601SM Σάλιο 500 ng/mL
YD601CM
MTD YD701S3 Σάλιο 300 ng/mL
YD701C4
MDMA YD801S3 Σάλιο 500 ng/mL
YD801C4
THC YD901S3 Σάλιο 50 ng/mL
YD901C4
BUP YD111S3 Σάλιο 100 ng/mL
YD111C4
PCP YD121S3 Σάλιο 25 ng/mL
YD121C4
K2 YD131S3 Σάλιο 50 ng/mL
YD131C4
OPI YD141S3 Σάλιο 2000 ng/mL
YD141C4

Αυτή η δοκιμή παρέχει μόνο ένα προκαταρκτικό αναλυτικό αποτέλεσμα της δοκιμής. Μια πιό συγκεκριμένη εναλλάσσομαι χημική μέθοδος πρέπει να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να επιτευχθεί ένα επιβεβαιωμένο αναλυτικό αποτέλεσμα. Η χρωματογραφία αερίου/η μαζική φασματομετρία (GC/MS) και η χρωματογραφία αερίου/διαδοχική μαζική φασματομετρία (GC/MS/MS) είναι οι συνιστώμενες επικυρωτικές μέθοδοι. Η επαγγελματική κρίση πρέπει να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε φάρμακο του αποτελέσματος της δοκιμής κατάχρησης, ιδιαίτερα όταν υποδεικνύονται τα προκαταρκτικά θετικά αποτελέσματα.

Περίληψη

Η προφορική ρευστή συσκευή οθόνης φαρμάκων για AMP/MET/COC/OPI/THC/BZO και τους μεταβολίτες τους είναι μια γρήγορη, προφορική ρευστή διαγνωστική εξέταση που μπορεί να εκτελεσθεί χωρίς τη χρήση ενός οργάνου. Η δοκιμή χρησιμοποιεί τα μονοκλονικά αντισώματα για να ανιχνεύσει επιλεκτικά τα ανυψωμένα επίπεδα συγκεκριμένων φαρμάκων στο ανθρώπινο προφορικό ρευστό.

Αμφεταμίνη το (AMP)

Η αμφεταμίνη είναι μια sympathomimetic αμίνη με τις θεραπευτικές ενδείξεις. Το φάρμακο είναι συχνά από τη ρινική εισπνοή ή την προφορική κατάποση. Ανάλογα με τον τρόπο της χορήγησης, η αμφεταμίνη μπορεί να ανιχνευθεί στο προφορικό ρευστό από 5-10 λεπτά μετά από use1. Η αμφεταμίνη μπορεί να ανιχνευθεί στα προφορικά ρευστά μέχρι και 72 ώρες μετά από use1. Η δοκιμή αμφεταμινών περιείχε μέσα στις προφορικές ρευστές παραγωγές συσκευών οθόνης φαρμάκων ένα θετικό αποτέλεσμα όταν υπερβαίνει η συγκέντρωση αμφεταμινών στο προφορικό ρευστό 50 ng/mL.

Methamphetamine το (MET)

Το Methamphetamine είναι ένα ισχυρό τονωτικό σχετικό χημικά με την αμφεταμίνη αλλά με τις μεγαλύτερες ιδιότητες υποκίνησης κνς. Το φάρμακο μόνος-αντιμετωπίζεται συχνά από τη ρινική εισπνοή, το κάπνισμα ή την προφορική κατάποση. Ανάλογα με τον τρόπο της χορήγησης, το methamphetamine μπορεί να ανιχνευθεί στο προφορικό ρευστό από 510 λεπτά μετά από use1. Το Methamphetamine μπορεί να ανιχνευθεί στα προφορικά ρευστά μέχρι και 72 ώρες μετά από use1. Η δοκιμή Methamphetamine περιείχε μέσα στις προφορικές ρευστές παραγωγές συσκευών οθόνης φαρμάκων ένα θετικό αποτέλεσμα όταν υπερβαίνει η συγκέντρωση methamphetamine στο προφορικό ρευστό 50 ng/mL.

Κοκαΐνη (COC)

Η κοκαΐνη είναι ένα ισχυρό τονωτικό του (CNS) κεντρικών νευρικών συστημάτων και ένα τοπικό αναισθητικό που προέρχονται από τις εγκαταστάσεις κοκών (κόκα erythroxylum). Το φάρμακο μόνος-αντιμετωπίζεται συχνά με τη ρινική εισπνοή, την ενδοφλέβια έγχυση και το κάπνισμα ελεύθερος-βάσεων. Ανάλογα με τον τρόπο της χορήγησης, η κοκαΐνη και το benzoylecgonine και το ecgonine μεταβολιτών μεθυλικός εστέρας μπορούν να ανιχνευθούν στο προφορικό ρευστό από 5-10 λεπτά μετά από use1. Η κοκαΐνη και το benzoylecgonine μπορούν να ανιχνευθούν στα προφορικά ρευστά μέχρι και 24 ώρες μετά από use1. Η δοκιμή κοκαΐνης που περιλαμβάνεται μέσα στην προφορική ρευστή συσκευή οθόνης φαρμάκων για την κοκαΐνη και τις οπιούχες ουσίες παράγει ένα θετικό αποτέλεσμα όταν υπερβαίνει ο μεταβολίτης κοκαΐνης στο προφορικό ρευστό 20 ng/mL.

Οπιούχες ουσίες (OPI)

Οι οπιούχες ουσίες κατηγορίας φαρμάκων αναφέρονται σε οποιοδήποτε φάρμακο που προέρχεται από την παπαρούνα οπίου, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών ενώσεων όπως η μορφίνη και η κωδεΐνη και τα semi-synthetic φάρμακα όπως η ηρωίνη. Οι οπιούχες ουσίες ενεργούν για να ελέγξουν τον πόνο με την πίεση του κεντρικού νευρικού συστήματος. Τα φάρμακα καταδεικνύουν τις εθιστικές ιδιότητες όταν χρησιμοποιούνται για τις συνεχείς χρονικές περιόδους τα συμπτώματα της απόσυρσης μπορούν να περιλάβουν τον ιδρώτα, το τίναγμα, τη ναυτία και την οξυθυμία. Οι οπιούχες ουσίες μπορούν να ληφθούν προφορικά ή δί εγχύσεως διαδρομές συμπεριλαμβανομένου ενδοφλέβιος, ενδομυϊκός και υποδόριος οι παράνομοι χρήστες μπορούν επίσης να πάρουν ενδοφλεβίως ή από τη ρινική εισπνοή. Χρησιμοποιώντας ένα immunoassay επίπεδο διακοπών 40 ng/mL, η κωδεΐνη μπορεί να ανιχνευθεί στο προφορικό ρευστό μέσα σε 1 ώρα μετά από μια ενιαία στοματική δόση και μπορεί να παραμείνει ανιχνεύσιμη για 7-21 ώρες μετά από το dose2. Ο μεταβολίτης 6 ηρωίνης monoacetylmorphine (6-MAM) βρίσκεται πιό prevalently εκκριμένου unmetabolized, και είναι επίσης το σημαντικότερο μεταβολικό προϊόν της κωδεΐνης και της ηρωίνης.

Η δοκιμή οπιούχων ουσιών περιείχε μέσα στις προφορικές ρευστές παραγωγές συσκευών οθόνης φαρμάκων ένα θετικό αποτέλεσμα όταν υπερβαίνει η συγκέντρωση οπιούχων ουσιών στο προφορικό ρευστό 40 ng/mL.

Μαριχουάνα (THC)

Το Tetrahydrocannabinol το (THC), το ενεργό συστατικό στις εγκαταστάσεις μαριχουάνα (καννάβεις sativa), είναι ανιχνεύσιμο στο προφορικό ρευστό αμέσως μετά από τη χρήση. Η ανίχνευση του φαρμάκου οφείλεται πιθανά πρώτιστα στην άμεση έκθεση του φαρμάκου στο στόμα (προφορικές και καπνίζοντας υπηρεσίες) και ο επόμενος διαχωρισμός του φαρμάκου στις στοματικές ιστορικές μελέτες cavity.3 έχει παρουσιάσει σε ένα παράθυρο της ανίχνευσης για THC στο προφορικό ρευστό μέχρι 14 ωρών μετά από το φάρμακο use.3 δοκιμή THC που περιλαμβάνεται μέσα στις προφορικές ρευστές παραγωγές συσκευών οθόνης φαρμάκων ένα θετικό αποτέλεσμα όταν υπερβαίνει η συγκέντρωση δ9-THC στο προφορικό ρευστό 50 ng/mL

Βενζοδιαζεπίνη (BZO):

Οι βενζοδιαζεπίνες είναι φάρμακα που ορίζονται συχνά για τη συμπτωματική επεξεργασία των αναταραχών ανησυχίας και ύπνου. Παράγουν τα αποτελέσματά τους μέσω των συγκεκριμένων δεκτών που περιλαμβάνουν ένα νευροχημικό αποκαλούμενο γάμμα αμινοβουτυρικό οξύ (GABA). Επειδή είναι ασφαλέστεροι και αποτελεσματικότεροι, οι βενζοδιαζεπίνες έχουν αντικαταστήσει τα βαρβιτουρικά στην επεξεργασία και της ανησυχίας και της αϋπνίας. Οι βενζοδιαζεπίνες χρησιμοποιούνται επίσης ως ηρεμιστικά πριν από μερικές χειρουργικές και ιατρικές διαδικασίες, και για την επεξεργασία των αναταραχών σύλληψης και της απόσυρσης οινοπνεύματος.

Αρχή δοκιμής

Η προφορική συσκευή οθόνης φαρμάκων για AMP/MET/COC/OPI/THC/BZO είναι immunoassay βασισμένο στην αρχή της ανταγωνιστικής σύνδεσης. Τα φάρμακα που μπορούν να είναι παρόντα στο προφορικό ρευστό δείγμα ανταγωνίζονται ενάντια στην αντίστοιχη κλίση φαρμάκων τους για τις περιοχές συνδέσεων στο συγκεκριμένο αντίσωμά τους.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, μια μερίδα του προφορικού ρευστού δείγματος μεταναστεύει πρός τα πάνω από την τριχοειδή δράση. Ένα φάρμακο, εάν παρόν στο προφορικό ρευστό δείγμα κάτω από την κομμένη συγκέντρωσή του, δεν θα διαποτίσει τις περιοχές συνδέσεων του συγκεκριμένου αντισώματός του. Το αντίσωμα θα αντιδράσει έπειτα με την κλίση φάρμακο-πρωτεΐνης και μια ορατή χρωματισμένη γραμμή θα παρουσιάσει στην περιοχή γραμμών δοκιμής της συγκεκριμένης λουρίδας φαρμάκων. Η παρουσία φαρμάκου επάνω από την κομμένη συγκέντρωση στο προφορικό ρευστό δείγμα θα διαποτίσει όλες τις περιοχές συνδέσεων του αντισώματος. Επομένως, η χρωματισμένη γραμμή δεν θα διαμορφώσει στην περιοχή γραμμών δοκιμής.

Ένα φάρμακο-θετικό προφορικό ρευστό δείγμα δεν θα παραγάγει μια χρωματισμένη γραμμή στη συγκεκριμένη περιοχή γραμμών δοκιμής της λουρίδας λόγω του ανταγωνισμού φαρμάκων, ενώ ένα φάρμακο-αρνητικό προφορικό ρευστό δείγμα θα παραγάγει μια γραμμή στην περιοχή γραμμών δοκιμής λόγω της απουσίας ανταγωνισμού φαρμάκων.

Για να χρησιμεύει ως ένας διαδικαστικός έλεγχος, μια χρωματισμένη γραμμή θα εμφανιστεί πάντα στην περιοχή γραμμών ελέγχου, δείχνοντας ότι ο κατάλληλος όγκος του δείγματος έχει προστεθεί και μεμβρανών έχει εμφανιστεί. ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΙΑ

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: * Δύο γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή ελέγχου (γ), και μια άλλη προφανής χρωματισμένη γραμμή παρακείμενη πρέπει να είναι στην περιοχή δοκιμής (Drug/T). Αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα δείχνει ότι η συγκέντρωση φαρμάκων είναι κάτω από το ανιχνεύσιμο επίπεδο. *NOTE: Η σκιά του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (Drug/T) θα ποικίλει, αλλά πρέπει να θεωρηθεί αρνητικός όποτε υπάρχει ακόμη και μια εξασθενημένη γραμμή.

ΘΕΤΙΚΟ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ). Καμία γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (Drug/T). Αυτό το θετικό αποτέλεσμα δείχνει ότι η συγκέντρωση φαρμάκων είναι επάνω από το ανιχνεύσιμο επίπεδο. ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή χρησιμοποιώντας μια νέα επιτροπή δοκιμής. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε το μέρος αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον κατασκευαστή.

6 σε 1 προφορική κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών δοκιμής εξαρτήσεων σαλίου πολλαπλάσια κασέτα ακρίβειας δειγμάτων υψηλή 0

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΙΑΤΡΙΚΗ CO. ΖΩΗΣ, ΕΠΕ.
Επαφή: Γερμανός στρατιώτης Meng
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Γερμανός στρατιώτης @ πιό newlifebiotest .com
Τηλ. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Στοιχεία επικοινωνίας
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Jerry Meng

Τηλ.:: +8618657312116

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς