Προσανατολίστε τη νέα ιατρική Co. ζωής, ΕΠΕ.

 

Η ποιότητα είναι ζωή.

 

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕξετάσεις αίματος μολυσματικών ασθενειών

Ιατρικό διαγνωστικό γρήγορο χρωματογραφικό Immunoassay εξαρτήσεων δοκιμής ιών των αδένων ακριβές

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Orient New Life Medical Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Orient New Life Medical Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Ικανοποιούμε με την ποιότητα & τις υπηρεσίες σας μέχρι στιγμής. Η απόδοση δοκιμής αντισωμάτων HIV 1/2 είναι τέλεια.

—— Katrina

Πρέπει να πω ότι η νέα ζωή παρέχει υψηλό - ποιοτικά προϊόντα. Η ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, Troponin Ι, HIV, HCV, δοκιμή όλες κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών που εκτελούνται πολύ καλά στην αγορά μας.

—— Clemen

Ο δάγκειός σας IgG/IgM και η δοκιμή ελονοσίας καλά. Τώρα θέλουμε να δοκιμάσουμε τη δοκιμή φιλαρίασής σας στην αγορά μας.

—— Primo

Ιατρικό διαγνωστικό γρήγορο χρωματογραφικό Immunoassay εξαρτήσεων δοκιμής ιών των αδένων ακριβές

Medical Diagnostic Adenovirus Test Kit Rapid Chromatographic Immunoassay Accurate
Medical Diagnostic Adenovirus Test Kit Rapid Chromatographic Immunoassay Accurate Medical Diagnostic Adenovirus Test Kit Rapid Chromatographic Immunoassay Accurate Medical Diagnostic Adenovirus Test Kit Rapid Chromatographic Immunoassay Accurate

Μεγάλες Εικόνας :  Ιατρικό διαγνωστικό γρήγορο χρωματογραφικό Immunoassay εξαρτήσεων δοκιμής ιών των αδένων ακριβές Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: New Life
Πιστοποίηση: ISO13485,CE
Αριθμό μοντέλου: Κασέτα
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 5000pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1pc/pouch, 25pcs/box
Χρόνος παράδοσης: 20-30 ημερών
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 2000000pcs/μήνα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Κατηγορία: ασθένεια Σχήμα: Λουρίδα/κασέτα
Δείγμα: Περιττώματα Εξεταστικός χρόνος: 5-15 λεπτά
Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 24 μήνες εφαρμογή: Αντιγόνο ιών των αδένων
Ακρίβεια: 99.66%
Υψηλό φως:

βακτηριακή εξέταση αίματος μόλυνσης

,

εξάρτηση εγχώριων εξετάσεων αίματος

Μια γρήγορη διαγνωστική κασέτα ιών των αδένων βημάτων, δείγμα περιττωμάτων, χρυσή κολλοειδής μέθοδος, εύκολα και γρήγορα

Όνομα προϊόντων:


Μια γρήγορη διαγνωστική δοκιμή ιών των αδένων βημάτων

Προοριζόμενη χρήση:

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής ιών των αδένων (περιττώματα) είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση του ιού των αδένων στα ανθρώπινα δείγματα περιττωμάτων στην ενίσχυση στη διάγνωση της μόλυνσης ιών των αδένων.

Αρχή δοκιμής:

Η γρήγορη κασέτα δοκιμής ιών των αδένων (περιττώματα) είναι ποιοτικό, πλευρικό immunoassay ροής για την ανίχνευση του ιού των αδένων στα ανθρώπινα δείγματα περιττωμάτων. Σε αυτήν την δοκιμή, η μεμβράνη είναι καλυμμένη προηγουμένως με το αντίσωμα αντι-ιών των αδένων στην περιοχή γραμμών δοκιμής της δοκιμής. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, το δείγμα αντιδρά με το μόριο που ντύνεται με το αντίσωμα αντι-ιών των αδένων. Το μίγμα μεταναστεύει πρός τα πάνω στη μεμβράνη χρωματογραφικά από την τριχοειδή δράση για να αντιδράσει με το αντίσωμα αντι-ιών των αδένων στη μεμβράνη και να παραχθεί μια χρωματισμένη γραμμή στην περιοχή γραμμών δοκιμής. Η παρουσία αυτής της χρωματισμένης γραμμής στην περιοχή δοκιμής δείχνει ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ η απουσία της υποβάλλει ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Για να χρησιμεύει ως ένας διαδικαστικός έλεγχος, μια χρωματισμένη γραμμή θα εμφανιστεί πάντα στην περιοχή γραμμών ελέγχου που δείχνει ότι ο κατάλληλος όγκος του δείγματος έχει προστεθεί και μεμβρανών έχει εμφανιστεί.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΟΚΙΜΗΣ

Φέρτε τις δοκιμές, τα δείγματα, τον απομονωτή ή/και τους ελέγχους στη θερμοκρασία δωματίου (15-30°C) πριν τη χρήση.

Συλλογή δειγμάτων και προγενέστερη επεξεργασία:

Χρησιμοποιήστε το εμπορευματοκιβώτιο συλλογής δειγμάτων για τη συλλογή δειγμάτων. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται μέσα σε 6 ώρες μετά από τη συλλογή.

Για τα στερεά δείγματα: Ξεβιδώστε και αφαιρέστε applicator σωλήνων διαλύσεων. Να είστε προσεκτικός για να μην ανατρέψει ή να μην πιτσιλήσει τη λύση από το σωλήνα. Συλλέξτε τα δείγματα με την παρεμβολή του applicator ραβδιού σε τουλάχιστον 3 διαφορετικές περιοχές των περιττωμάτων για να συλλέξει περίπου 50 mg των περιττωμάτων (ισοδύναμων με το 1/4 ενός μπιζελιού).

Για τα υγρά δείγματα: Κρατήστε το σιφώνιο κάθετα, απορροφήστε τα περιττωματικά δείγματα, και μεταφέρετε έπειτα 2 πτώσεις (περίπου 50 µL) στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων που περιέχει τον απομονωτή εξαγωγής.

Τοποθετήστε applicator πίσω στο σωλήνα και βιδώστε την ΚΑΠ στενά. Να είστε προσεκτικός για να μην σπάσει την άκρη του σωλήνα διαλύσεων. Τινάξτε το σωλήνα συλλογής δειγμάτων για να αναμίξετε σθεναρά το δείγμα και τον απομονωτή εξαγωγής. Τα δείγματα που προετοιμάζονται στο σωλήνα συλλογής δειγμάτων μπορούν να αποθηκευτούν για 6 μήνες σε -20°C εάν όχι να εξεταστούν μέσα σε 1 ώρα μετά από την προετοιμασία.

Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά (σ), και μην ρίξτε οποιαδήποτε λύση στο παράθυρο παρατήρησης.

Δεδομένου ότι η δοκιμή αρχίζει να λειτουργεί, θα δείτε να χρωματίσετε την κίνηση πέρα από τη μεμβράνη.

Περιμένετε τη χρωματισμένη ζώνη να εμφανιστείτε. Το αποτέλεσμα πρέπει να διαβαστεί σε 10 λεπτά. Μην ερμηνεύστε το αποτέλεσμα μετά από 20 λεπτά.

Σημείωση: Εάν το δείγμα δεν μεταναστεύει (παρουσία μορίων), υποβάλτε τα αποσπασματικά δείγματα που περιλαμβάνονται σε φυγοκέντρωση στο φιαλίδιο απομονωτών εξαγωγής. Συλλέξτε 80 µL του υπερκείμενου νερού, διανείμετε στο δείγμα καλά (σ) μιας νέων συσκευής και μιας έναρξης δοκιμής εκ νέου μετά από τις οδηγίες προαναφερθείσες.

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

ΘΕΤΙΚΟ: * Δύο γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ) και μια άλλη προφανής χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ).

*NOTE: Η ένταση του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) θα ποικίλει ανάλογα με τη συγκέντρωση των αντισωμάτων TP παρόντων στο δείγμα. Επομένως, οποιαδήποτε σκιά του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) πρέπει να θεωρηθεί θετικός.

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ). Καμία γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ).

ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα δοκιμή. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

Ιατρικό διαγνωστικό γρήγορο χρωματογραφικό Immunoassay εξαρτήσεων δοκιμής ιών των αδένων ακριβές 0

ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ:

Πίνακας: Γρήγορη δοκιμή ιών των αδένων εναντίον του συγκόλλησης λατέξ

Σχετική ευαισθησία: 99.9% (95%CI 95.4%-100%) *

Σχετική ιδιομορφία: >99.5% (99.2%-100.0%) *

Γενική συμφωνία: 99.6% (97.9%-100%) *

Διάστημα εμπιστοσύνης *95%

Γρήγορη δοκιμή ιών των αδένων
+ - Σύνολο
Συγκόλληση λατέξ + 63 1 64
- 0 197 197
63 198 261

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα συσκευή. Εάν το πρόβλημα εμμένει, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΙΑΤΡΙΚΗ CO. ΖΩΗΣ, ΕΠΕ.
Επαφή: Γερμανός στρατιώτης Meng
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Γερμανός στρατιώτης @ πιό newlifebiotest .com
Τηλ. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Στοιχεία επικοινωνίας
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Jerry Meng

Τηλ.:: +8618657312116

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς