Προσανατολίστε τη νέα ιατρική Co. ζωής, ΕΠΕ.

 

Η ποιότητα είναι ζωή.

 

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα Προϊόνταεγχώριες εξεταστικές εξαρτήσεις

Μια βημάτων υψηλή ακρίβειας κασέτα διαγνωστικής δοκιμής Chlamydia γρήγορη, χρυσή κολλοειδής μέθοδος, εύκολα και γρήγορα

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Orient New Life Medical Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Orient New Life Medical Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Ικανοποιούμε με την ποιότητα & τις υπηρεσίες σας μέχρι στιγμής. Η απόδοση δοκιμής αντισωμάτων HIV 1/2 είναι τέλεια.

—— Katrina

Πρέπει να πω ότι η νέα ζωή παρέχει υψηλό - ποιοτικά προϊόντα. Η ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, Troponin Ι, HIV, HCV, δοκιμή όλες κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών που εκτελούνται πολύ καλά στην αγορά μας.

—— Clemen

Ο δάγκειός σας IgG/IgM και η δοκιμή ελονοσίας καλά. Τώρα θέλουμε να δοκιμάσουμε τη δοκιμή φιλαρίασής σας στην αγορά μας.

—— Primo

Μια βημάτων υψηλή ακρίβειας κασέτα διαγνωστικής δοκιμής Chlamydia γρήγορη, χρυσή κολλοειδής μέθοδος, εύκολα και γρήγορα

One step High Accuracy Chlamydia Rapid Diagnostic test Cassette , gold colloidal method, easily and quick
One step High Accuracy Chlamydia Rapid Diagnostic test Cassette , gold colloidal method, easily and quick One step High Accuracy Chlamydia Rapid Diagnostic test Cassette , gold colloidal method, easily and quick

Μεγάλες Εικόνας :  Μια βημάτων υψηλή ακρίβειας κασέτα διαγνωστικής δοκιμής Chlamydia γρήγορη, χρυσή κολλοειδής μέθοδος, εύκολα και γρήγορα Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: New Life
Πιστοποίηση: ISO13485,CE
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 5000pcs
Τιμή: USD0.15-USD1
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1pc/pouch, 25pcs/box
Χρόνος παράδοσης: 20-30 ημερών
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 2000000pcs/μήνα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Κατηγορία: Μολυσματικός Σχήμα: Λουρίδα/κασέτα
Δείγμα: λήψη φαρυγγικού εκκρίματος υποβλήθηκε Εξεταστικός χρόνος: 5-15 λεπτά
Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 24 μήνες Ακρίβεια: 96.72%
εφαρμογή: Chlamydia
Υψηλό φως:

εξαρτήσεις εγχώριων ιατρικών εξετάσεων

,

εξαρτήσεις δοκιμής εγχώριων ασθενειών

Μια βημάτων υψηλή ακρίβειας κασέτα διαγνωστικής δοκιμής Chlamydia γρήγορη, χρυσή κολλοειδής μέθοδος, εύκολα και γρήγορα

Εξαρτήματα:

Σωλήνες δοκιμής
Dropper άκρες
Αποστειρωμένο τοποθετημένο αιχμή πολυεστέρας applicator
(Αποστειρωμένες θηλυκές αυχενικές πατσαβούρες)
Αντιδραστήριο Α
Αντιδραστήριο Β
Τερματικός σταθμός
Ένθετο συσκευασιών

Προοριζόμενη χρήση:

Η γρήγορη συσκευή δοκιμής Chlamydia είναι γρήγορο χρωματογραφικό immunoassay για την ποιοτική ανίχνευση των trachomatis Chlamydia στα κλινικά δείγματα στην ενίσχυση στη διάγνωση της μόλυνσης Chlamydia.

Αρχή δοκιμής:

Η γρήγορη συσκευή δοκιμής Chlamydia είναι ποιοτικό, πλευρικό immunoassay ροής για την ανίχνευση του αντιγόνου Chlamydia από τα κλινικά δείγματα.
Σε αυτήν την δοκιμή, το αντίσωμα συγκεκριμένο για το αντιγόνο Chlamydia είναι ντυμένο στην περιοχή γραμμών δοκιμής της λουρίδας. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, η αποσπασματική λύση αντιγόνων αντιδρά με ένα αντίσωμα σε Chlamydia που είναι ντυμένο επάνω στα μόρια. Το μίγμα μεταναστεύει μέχρι αντιδρά με το αντίσωμα σε Chlamydia στη μεμβράνη και παράγει μια κόκκινη γραμμή στην περιοχή δοκιμής. Η παρουσία αυτής της κόκκινης γραμμής στην περιοχή δοκιμής δείχνει ένα θετικό αποτέλεσμα, ενώ η απουσία της υποβάλλει ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Για να χρησιμεύει ως ένας διαδικαστικός έλεγχος, μια κόκκινη γραμμή θα εμφανιστεί πάντα στην περιοχή ελέγχου που δείχνει ότι ο κατάλληλος όγκος του δείγματος έχει προστεθεί και μεμβρανών έχει εμφανιστεί.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΟΚΙΜΗΣ

Επιτρέψτε στη συσκευή, το δείγμα, τα αντιδραστήρια, ή/και τους ελέγχους δοκιμής για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου πριν από τη δοκιμή.


Αφαιρέστε τη συσκευή δοκιμής από τη σφραγισμένη σακούλα φύλλων αλουμινίου και την χρησιμοποιήστε το συντομότερο δυνατό. Τα καλύτερα αποτελέσματα θα επιτευχθούν εάν η δοκιμή εκτελείται αμέσως μετά από να ανοίξει τη σακούλα φύλλων αλουμινίου.

2. Εξάγετε το αντιγόνο Chlamydia:

Για τα θηλυκά αυχενικά ή αρσενικά Urethral δείγματα πατσαβουρών:

(1) κρατήστε το μπουκάλι αντιδραστηρίων Α κάθετα και προσθέστε 5 πλήρεις πτώσεις του αντιδραστηρίου Α (περίπου 300 µL) στο σωλήνα εξαγωγής (δείτε την απεικόνιση ①). Το αντιδραστήριο Α είναι άχρωμο. Αμέσως παρεμβάλτε την πατσαβούρα, συμπιέστε το κατώτατο σημείο του σωλήνα και περιστραφείτε την πατσαβούρα 15 φορές. Αφήστε τη στάση για 2 λεπτά. (Δείτε την απεικόνιση ②)

(2) κρατήστε το μπουκάλι αντιδραστηρίων Β κάθετα και προσθέστε αντιδραστήριο Β 6 το πλήρες πτώσεων (περίπου 250ul) στο σωλήνα εξαγωγής. (Δείτε την απεικόνιση ③) το αντιδραστήριο Β είναι χλωμό - κίτρινος. Η λύση θα γίνει νεφελώδης. Συμπιέστε το κατώτατο σημείο του σωλήνα και περιστραφείτε την πατσαβούρα 15 φορές έως ότου γυρίζει η λύση σε ένα σαφές χρώμα με μια μικρή πράσινη ή μπλε απόχρωση. Εάν η πατσαβούρα είναι αιματηρή, το χρώμα θα γίνει κίτρινο ή καφετί. Αφήστε τη στάση για 1 λεπτό. (Δείτε την απεικόνιση ④)

(3) πιέστε την πατσαβούρα ενάντια στην πλευρά του σωλήνα και αποσύρετε την πατσαβούρα συμπιέζοντας το σωλήνα. (Δείτε την απεικόνιση ⑤). Κρατήστε όσο το δυνατόν περισσότερο υγρό στο σωλήνα. Εγκαταστήστε τη dropper άκρη πάνω από το σωλήνα εξαγωγής. (Δείτε την απεικόνιση ⑥)

Μια βημάτων υψηλή ακρίβειας κασέτα διαγνωστικής δοκιμής Chlamydia γρήγορη, χρυσή κολλοειδής μέθοδος, εύκολα και γρήγορα 0


Για τα αρσενικά δείγματα ούρων:

(1) λαβή το μπουκάλι αντιδραστηρίων Β κάθετα και προσθέτει αντιδραστήριο Β 6 το πλήρες πτώσεων (περίπου 250ul) στο σβόλο ούρων στο σωλήνα φυγοκεντρωτών, κατόπιν τινάζει το μίγμα σωλήνων σθεναρά μέχρι την αναστολή είναι ομοιογενής.

(2) μεταφορά όλη η λύση στο σωλήνα φυγοκεντρωτών σε έναν σωλήνα εξαγωγής. Αφήστε τη στάση για 1 λεπτό. Κρατήστε το μπουκάλι αντιδραστηρίων Α όρθιο και προσθέστε ότι 5 πλήρεις πτώσεις του αντιδραστηρίου Α (περίπου 300 µL) έπειτα προσθέτουν στο σωλήνα εξαγωγής. Η δίνη ή τρυπά το κατώτατο σημείο του σωλήνα για να αναμίξει τη λύση. Αφήστε τη στάση για 2 λεπτά.

(3) εγκαταστήστε τη dropper άκρη πάνω από το σωλήνα εξαγωγής.

Τοποθετήστε τη συσκευή δοκιμής σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. Προσθέστε 3 πλήρεις πτώσεις της αποσπασματικής λύσης (περίπου 100 µL) στο δείγμα καλά (σ) της συσκευής δοκιμής, κατόπιν έναρξη το χρονόμετρο. Αποφύγετε τις αεροφυσαλίδες στο δείγμα καλά (σ).

Περιμένετε τη κόκκινη γραμμή να εμφανιστείτε. Διαβάστε το αποτέλεσμα σε 10 λεπτά. Μην διαβάστε το αποτέλεσμα μετά από 20 λεπτά.


ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

ΘΕΤΙΚΟ: * Δύο γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ) και μια άλλη προφανής χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ).

*NOTE: Η ένταση του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) θα ποικίλει ανάλογα με τη συγκέντρωση των αντισωμάτων TP παρόντων στο δείγμα. Επομένως, οποιαδήποτε σκιά του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ) πρέπει να θεωρηθεί θετικός.

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών ελέγχου (γ). Καμία γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή γραμμών δοκιμής (τ).

ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα δοκιμή. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε την εξάρτηση δοκιμής αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ:

Ευαισθησία

Η γρήγορη συσκευή δοκιμής Chlamydia έχει αξιολογηθεί με μολυσμένα τα Chlamydia κύτταρα και τα δείγματα που λαμβάνονται από τους ασθενείς των κλινικών STD. Η γρήγορη συσκευή δοκιμής Chlamydia μπορεί να ανιχνεύσει τα μολυσμένα Chlamydia κύτταρα 106org/mL. PCR χρησιμοποιείται ως μέθοδος αναφοράς για τη γρήγορη συσκευή δοκιμής Chlamydia. Τα δείγματα θεωρήθηκαν θετικός εάν PCR έδειξε ένα θετικό αποτέλεσμα. Τα δείγματα θεωρήθηκαν αρνητικός εάν PCR υπέβαλε ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι η γρήγορη συσκευή δοκιμής Chlamydia έχει μια υψηλή ευαισθησία σχετικά με PCR.

Ιδιομορφία


Η γρήγορη συσκευή δοκιμής Chlamydia χρησιμοποιεί ένα αντίσωμα που είναι ιδιαίτερα συγκεκριμένο για το αντιγόνο Chlamydia στα δείγματα. Τα αποτελέσματα παρουσιάζουν το Chlamydia που η γρήγορη συσκευή δοκιμής έχει μια υψηλή ιδιομορφία σχετικά με PCR.
Για τα θηλυκά αυχενικά δείγματα πατσαβουρών:

Μέθοδος PCR Συνολικά αποτελέσματα

Chlamydia γρήγορο
Συσκευή δοκιμής

Αποτελέσματα Θετικός Αρνητικός RelativeSensitivity: 87.5%
Θετικός 35 3 38 RelativeSpecificity: 96.5%
Αρνητικός 5 83 88 RelativeAccuracy: 93.7%
Συνολικά αποτελέσματα 40 86 126

Για τα αρσενικά Urethral δείγματα πατσαβουρών:

Μέθοδος PCR Συνολικά αποτελέσματα

Chlamydia γρήγορο
Συσκευή δοκιμής

Αποτελέσματα Θετικός Αρνητικός RelativeSensitivity: 82.7%
Θετικός 43 6 49 Relativespecificity: 93.9%
Αρνητικός 9 93 102 RelativeAccuracy: 90.1%
Συνολικά αποτελέσματα 52 99 151


Για τα αρσενικά δείγματα ούρων:

Μέθοδος PCR Συνολικά αποτελέσματα

Chlamydia γρήγορο
Συσκευή δοκιμής

Αποτελέσματα Θετικός Αρνητικός RelativeSensitivity: 87.5%
Θετικός 21 1 22 RelativeSpecificity: 98.0%
Αρνητικός 3 50 53 Σχετική ακρίβεια: 94.7%
Συνολικά αποτελέσματα 24 51 75ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα συσκευή. Εάν το πρόβλημα εμμένει, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με τον τοπικό διανομέα σας.


ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΙΑΤΡΙΚΗ CO. ΖΩΗΣ, ΕΠΕ.
Επαφή: Γερμανός στρατιώτης Meng
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Γερμανός στρατιώτης @ πιό newlifebiotest .com
Τηλ. +86 18657312116
SKYPE enetjerry

Στοιχεία επικοινωνίας
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Jerry Meng

Τηλ.:: +8618657312116

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς