Προσανατολίστε τη νέα ιατρική Co. ζωής, ΕΠΕ.

 

Η ποιότητα είναι ζωή.

 

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕξάρτηση δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών

Υψηλή Midstream εξαρτήσεων δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών ακρίβειας προφορική χρυσή κολλοειδής μέθοδος

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Orient New Life Medical Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Orient New Life Medical Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Ικανοποιούμε με την ποιότητα & τις υπηρεσίες σας μέχρι στιγμής. Η απόδοση δοκιμής αντισωμάτων HIV 1/2 είναι τέλεια.

—— Katrina

Πρέπει να πω ότι η νέα ζωή παρέχει υψηλό - ποιοτικά προϊόντα. Η ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, Troponin Ι, HIV, HCV, δοκιμή όλες κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών που εκτελούνται πολύ καλά στην αγορά μας.

—— Clemen

Ο δάγκειός σας IgG/IgM και η δοκιμή ελονοσίας καλά. Τώρα θέλουμε να δοκιμάσουμε τη δοκιμή φιλαρίασής σας στην αγορά μας.

—— Primo

Υψηλή Midstream εξαρτήσεων δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών ακρίβειας προφορική χρυσή κολλοειδής μέθοδος

High Accuracy Oral Drug Abuse Test Kit Midstream Gold Colloidal Method
High Accuracy Oral Drug Abuse Test Kit Midstream Gold Colloidal Method High Accuracy Oral Drug Abuse Test Kit Midstream Gold Colloidal Method

Μεγάλες Εικόνας :  Υψηλή Midstream εξαρτήσεων δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών ακρίβειας προφορική χρυσή κολλοειδής μέθοδος Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: New Life
Πιστοποίηση: ISO13485, CE
Αριθμό μοντέλου: Πολλαπλάσιο midstream
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 5000pcs
Τιμή: USD0.5-USD5
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1pc/pouch, 25pcs/box
Χρόνος παράδοσης: 20-30 ημερών
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 2000000pcs/μήνα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Κατηγορία: Εξαρτήσεις φαρμάκων TESGTING Σχήμα: midstream 5
Δείγμα: Ούρα Εξεταστικός χρόνος: 5-15 λεπτά
Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 24 μήνες εφαρμογή: BZO, THC, COC
Κόψτε: 300ng/ml, 50ng, 300ng
Υψηλό φως:

μόνες εξεταστικές εξαρτήσεις φαρμάκων

,

λουρίδες δοκιμής φαρμάκων

Προφορική εξάρτηση δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών, προφορικό midstream δοκιμής φαρμάκων, υψηλή ακρίβεια, εύκολα & γρήγορη λειτουργία, χρυσή κολλοειδής μέθοδος

Κοκαΐνη (COC)Benzoylecgonine20
Οπιούχες ουσίες (OPI/MOP)Μορφίνη40
Μεθαδόνη (MTD)Μεθαδόνη30
Oxycodone το (OXY)Oxycodone20
Cotinine (ΚΟΥΝΙΑ)Cotinine20
Methylenedioxymethamphetamine (MDMA) δ, λ-Methylenedioxymethamphetamine50
Συνθετική μαριχουάνα (K2)JWH -018, JWH- 07325
Ketamine (KET)Ketamine50
Βαρβιτουρικά (ΦΡΑΓΜΟΣ)Secobarbital50
Buprenorphine (BUP)Buprenorphine10
Tramadol (TML)Tramadol30
6-μονο-aceto-μορφίνη (6-MAM)6-μονο-aceto-μορφίνη10
Fentanyl (FYL)Norfentanyl50
ΔοκιμήΔιακριβωτήςΚόψτε
Οινόπνευμα (ALC)Οινόπνευμα0,02%Αυτή η δοκιμή παρέχει μόνο ένα προκαταρκτικό αναλυτικό αποτέλεσμα της δοκιμής. Μια πιό συγκεκριμένη εναλλάσσομαι χημική μέθοδος πρέπει να χρησιμοποιηθεί προκειμένου να επιτευχθεί ένα επιβεβαιωμένο αναλυτικό αποτέλεσμα. Η χρωματογραφία αερίου/η μαζική φασματομετρία (GC/MS) και η χρωματογραφία αερίου/διαδοχική μαζική φασματομετρία (GC/MS/MS) είναι οι συνιστώμενες επικυρωτικές μέθοδοι. Η επαγγελματική κρίση πρέπει να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε φάρμακο του αποτελέσματος της δοκιμής κατάχρησης, ιδιαίτερα όταν υποδεικνύονται τα προκαταρκτικά θετικά αποτελέσματα.


Περίληψη


Αμφεταμίνη το (AMP)

Η αμφεταμίνη είναι μια sympathomimetic αμίνη με τις θεραπευτικές ενδείξεις. Το φάρμακο μόνος-αντιμετωπίζεται συχνά από τη ρινική εισπνοή ή την προφορική κατάποση. Ανάλογα με τον τρόπο της χορήγησης, η αμφεταμίνη μπορεί να ανιχνευθεί στο προφορικό ρευστό από 5 -10 λεπτά μετά από use1. Η αμφεταμίνη μπορεί να ανιχνευθεί στα προφορικά ρευστά μέχρι και 72 ώρες μετά από use1.

Η δοκιμή αμφεταμινών που περιλαμβάνεται μέσα γρήγορο Midstream δοκιμής πολυ-φαρμάκων παράγει ένα θετικό αποτέλεσμα όταν υπερβαίνει η συγκέντρωση αμφεταμινών στο προφορικό ρευστό 50ng/ml.

Methamphetamine το (MET)

Το Methamphetamine είναι ένα ισχυρό τονωτικό σχετικό χημικά με την αμφεταμίνη αλλά με τις μεγαλύτερες ιδιότητες υποκίνησης κνς. Το φάρμακο μόνος-αντιμετωπίζεται συχνά από τη ρινική εισπνοή, το κάπνισμα ή την προφορική κατάποση. Ανάλογα με τον τρόπο της χορήγησης, το methamphetamine μπορεί να ανιχνευθεί στο προφορικό ρευστό από 5-10 λεπτά μετά από use1. Το Methamphetamine μπορεί να ανιχνευθεί στα προφορικά ρευστά μέχρι και 72 ώρες μετά από use1.

Η δοκιμή Methamphetamine που περιλαμβάνεται μέσα γρήγορο Midstream δοκιμής πολυ-φαρμάκων παράγει ένα θετικό αποτέλεσμα όταν υπερβαίνει η συγκέντρωση methamphetamine στο προφορικό ρευστό 50ng/ml.

Κοκαΐνη (COC)

Η κοκαΐνη είναι ένα ισχυρό τονωτικό του (CNS) κεντρικών νευρικών συστημάτων και ένα τοπικό αναισθητικό που προέρχονται από τις εγκαταστάσεις κοκών (κόκα erythroxylum). Το φάρμακο μόνος-αντιμετωπίζεται συχνά με τη ρινική εισπνοή, την ενδοφλέβια έγχυση και το κάπνισμα ελεύθερος-βάσεων. Ανάλογα με τον τρόπο της χορήγησης, η κοκαΐνη και το benzoylecgonine και το ecgonine μεταβολιτών μεθυλικός εστέρας μπορούν να ανιχνευθούν στο προφορικό ρευστό από 5-10 λεπτά μετά από use1. Η κοκαΐνη και το benzoylecgonine μπορούν να ανιχνευθούν στα προφορικά ρευστά μέχρι και 24 ώρες μετά από use1.

Η δοκιμή κοκαΐνης που περιλαμβάνεται μέσα γρήγορο Midstream δοκιμής πολυ-φαρμάκων για την κοκαΐνη και τις οπιούχες ουσίες παράγει ένα θετικό αποτέλεσμα όταν υπερβαίνει ο μεταβολίτης κοκαΐνης στο προφορικό ρευστό 20ng/ml.

Οπιούχες ουσίες (OPI/MOP)

Οι οπιούχες ουσίες κατηγορίας φαρμάκων αναφέρονται σε οποιοδήποτε φάρμακο που προέρχεται από την παπαρούνα οπίου, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών ενώσεων όπως η μορφίνη και η κωδεΐνη και τα semi-synthetic φάρμακα όπως η ηρωίνη. Οι οπιούχες ουσίες ενεργούν για να ελέγξουν τον πόνο με την πίεση του κεντρικού νευρικού συστήματος. Τα φάρμακα καταδεικνύουν τις εθιστικές ιδιότητες όταν χρησιμοποιούνται για τις συνεχείς χρονικές περιόδους τα συμπτώματα της απόσυρσης μπορούν να περιλάβουν τον ιδρώτα, το τίναγμα, τη ναυτία και την οξυθυμία. Οι οπιούχες ουσίες μπορούν να ληφθούν προφορικά ή δί εγχύσεως διαδρομές συμπεριλαμβανομένου ενδοφλέβιος, ενδομυϊκός και υποδόριος οι παράνομοι χρήστες μπορούν επίσης να πάρουν ενδοφλεβίως ή από τη ρινική εισπνοή. Χρησιμοποιώντας ένα immunoassay επίπεδο διακοπών 40 ng/ml, η κωδεΐνη μπορεί να ανιχνευθεί στο προφορικό ρευστό μέσα σε 1 ώρα μετά από μια ενιαία στοματική δόση και μπορεί να παραμείνει ανιχνεύσιμη για 7-21 ώρες μετά από το dose2. Ο μεταβολίτης 6 ηρωίνης monoacetylmorphine (6-MAM) βρίσκεται πιό prevalently εκκριμένου unmetabolized, και είναι επίσης το σημαντικότερο μεταβολικό προϊόν της κωδεΐνης και της ηρωίνης.
Η δοκιμή οπιούχων ουσιών που περιλαμβάνεται μέσα γρήγορο Midstream δοκιμής πολυ-φαρμάκων παράγει ένα θετικό αποτέλεσμα όταν υπερβαίνει η συγκέντρωση οπιούχων ουσιών στο προφορικό ρευστό 40 ng/ml.

Μαριχουάνα (THC)

11-ούτε-9-tetrahydrocannabinol-9-καρβοξυλικός το οξύ ( 9-thc-COOH), ο μεταβολίτης THC (tetrahydrocannabinol  9), είναι ανιχνεύσιμο στο σάλιο αμέσως μετά από τη χρήση. Η ανίχνευση του φαρμάκου οφείλεται πιθανά πρώτιστα στην άμεση έκθεση του φαρμάκου στο στόμα (προφορικές και καπνίζοντας υπηρεσίες) και τον επόμενο διαχωρισμό του φαρμάκου στο στοματικό cavity3. Οι ιστορικές μελέτες έχουν παρουσιάσει ένα παράθυρο της ανίχνευσης για THC στο σάλιο μέχρι 14 ωρών μετά από το φάρμακο use3.

Η δοκιμή THC που περιλαμβάνεται μέσα γρήγορο Midstream δοκιμής πολυ-φαρμάκων παράγει ένα θετικό αποτέλεσμα όταν υπερβαίνει η συγκέντρωση 9-tetrahydrocannabinol  στο προφορικό ρευστό 50ng/ml.

Επιτρέψτε στη δοκιμή, το δείγμα ούρων, ή/και τους ελέγχους για να φθάσετε στη θερμοκρασία δωματίου
(15-30ºC) πριν από τη δοκιμή.

1. Φέρτε τη σακούλα στη θερμοκρασία δωματίου πρίν ανοίγει την. Αφαιρέστε τη δοκιμή από τη σφραγισμένη σακούλα και την χρησιμοποιήστε μέσα σε μια ώρα.
2. Βγάλτε Midstream ΚΑΠ και παρεμβάλτε το απορροφητικό φυτίλι στο στόμα .put αυτό κάτω από τη γλώσσα για να συλλέξετε το σάλιο έως ότου εμφανίζεται η γραμμή ελέγχου και πάρτε έπειτα έξω midstream.
3. Τοποθετήστε Midstream δοκιμής σε μια καθαρή και επιφάνεια επιπέδων. Δείτε την απεικόνιση κατωτέρω.
4. Διαβάστε τα αποτελέσματα σε 10 λεπτά. Μην διαβάστε τα αποτελέσματα μετά από 1 ώρα
5. Διαβάστε το αποτέλεσμα λουρίδων οινοπνεύματος σε τρία έως πέντε πρακτικά (3-5). Συγκρίνετε το χρώμα του μαξιλαριού αντίδρασης με το διάγραμμα στο φύλλο αλουμινίου για να καθορίσετε το σχετικό επίπεδο οινοπνεύματος σαλίου.
ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: * Δύο γραμμές εμφανίζονται. Μια χρωματισμένη γραμμή πρέπει να είναι στην περιοχή ελέγχου (γ), και μια άλλη προφανής χρωματισμένη γραμμή παρακείμενη πρέπει να είναι στην περιοχή δοκιμής (Drug/T). Αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα δείχνει ότι η συγκέντρωση φαρμάκων είναι κάτω από το ανιχνεύσιμο επίπεδο. *NOTE: Η σκιά του χρώματος στην περιοχή γραμμών δοκιμής (Drug/T) θα ποικίλει, αλλά πρέπει να θεωρηθεί αρνητικός όποτε υπάρχει ακόμη και μια εξασθενημένη γραμμή.

ΘΕΤΙΚΟ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ). Καμία γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (Drug/T). Αυτό το θετικό αποτέλεσμα δείχνει ότι η συγκέντρωση φαρμάκων είναι επάνω από το ανιχνεύσιμο επίπεδο. ΑΚΥΡΟΣ: Η γραμμή ελέγχου αποτυγχάνει να εμφανιστεί. Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Αναθεωρήστε τη διαδικασία και επαναλάβετε τη δοκιμή χρησιμοποιώντας μια νέα επιτροπή δοκιμής. Εάν το πρόβλημα εμμένει, διακόψτε το μέρος αμέσως και ελάτε σε επαφή με τον κατασκευαστή.

ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ένας διαδικαστικός έλεγχος συμπεριλαμβάνεται στη δοκιμή. Μια γραμμή που εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου
(γ) θεωρείται εσωτερικός διαδικαστικός έλεγχος. Επιβεβαιώνει τον ικανοποιητικό όγκο δειγμάτων, επαρκές μεμβρανών και τη σωστή διαδικαστική τεχνική.
Τα πρότυπα ελέγχου δεν παρέχονται αυτήν την εξάρτηση. Εντούτοις, συνιστάται οι θετικοί και αρνητικοί έλεγχοι να εξετάζονται ως ορθή εργαστηριακή πρακτική να επιβεβαιώσει η διαδικασία δοκιμής και να ελέγξει η κατάλληλη απόδοση δοκιμής.Υψηλή Midstream εξαρτήσεων δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών ακρίβειας προφορική χρυσή κολλοειδής μέθοδος 0
ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΙΑΤΡΙΚΗ CO. ΖΩΗΣ, ΕΠΕ.
Επαφή:Γερμανός στρατιώτης Meng
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:Γερμανός στρατιώτης @ πιό newlifebiotest .com
Τηλ.+86 18657312116
SKYPEenetjerry
Στοιχεία επικοινωνίας
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Jerry Meng

Τηλ.:: +8618657312116

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς