Προσανατολίστε τη νέα ιατρική Co. ζωής, ΕΠΕ.

 

Η ποιότητα είναι ζωή.

 

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις επιχείρησης
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕξάρτηση δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών

16 μόνες εξεταστικές εξαρτήσεις 15 φαρμάκων επιτροπής δοκιμή φαρμάκων ούρων συν τη λουρίδα αλλοιωτή

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Orient New Life Medical Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Orient New Life Medical Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
Ικανοποιούμε με την ποιότητα & τις υπηρεσίες σας μέχρι στιγμής. Η απόδοση δοκιμής αντισωμάτων HIV 1/2 είναι τέλεια.

—— Katrina

Πρέπει να πω ότι η νέα ζωή παρέχει υψηλό - ποιοτικά προϊόντα. Η ΑΛΥΣΊΔΑ ΡΟΛΟΓΙΟΎ, Troponin Ι, HIV, HCV, δοκιμή όλες κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών που εκτελούνται πολύ καλά στην αγορά μας.

—— Clemen

Ο δάγκειός σας IgG/IgM και η δοκιμή ελονοσίας καλά. Τώρα θέλουμε να δοκιμάσουμε τη δοκιμή φιλαρίασής σας στην αγορά μας.

—— Primo

16 μόνες εξεταστικές εξαρτήσεις 15 φαρμάκων επιτροπής δοκιμή φαρμάκων ούρων συν τη λουρίδα αλλοιωτή

16 Panel Self Testing Drug Kits 15 Urine Drug Test Plus Adulterant Strip
16 Panel Self Testing Drug Kits 15 Urine Drug Test Plus Adulterant Strip 16 Panel Self Testing Drug Kits 15 Urine Drug Test Plus Adulterant Strip 16 Panel Self Testing Drug Kits 15 Urine Drug Test Plus Adulterant Strip

Μεγάλες Εικόνας :  16 μόνες εξεταστικές εξαρτήσεις 15 φαρμάκων επιτροπής δοκιμή φαρμάκων ούρων συν τη λουρίδα αλλοιωτή Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: New Life
Πιστοποίηση: ISO13485, CE
Αριθμό μοντέλου: Πάνελ
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 5000pcs
Τιμή: USD0.5-USD5
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1pc/pouch, 25pcs/box
Χρόνος παράδοσης: 20-30 ημερών
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 2000000pcs/μήνα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Μέθοδος: Χρυσός κολλοειδής Σχήμα: πολλαπλάσια επιτροπή 16 επιτροπής
Δείγμα: Ούρα μόνο Εξεταστικός χρόνος: 3-5 λεπτά
Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 2 χρόνια εφαρμογή: δοκιμή 16 φαρμάκων
Υψηλό φως:

μόνες εξεταστικές εξαρτήσεις φαρμάκων

,

λουρίδες δοκιμής φαρμάκων

εξάρτηση 15 δοκιμής κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών 16 επιτροπής δοκιμή φαρμάκων ούρων συν τη λουρίδα αλλοιωτή

Προοριζόμενη χρήση

Η γρήγορη επιτροπή δοκιμής πολυ-φαρμάκων (ούρα) είναι γρήγορα χρωματογραφικά immunoassays για την ποιοτική και ταυτόχρονη ανίχνευση μέχρι δέκα έξι από τα ακόλουθα φάρμακα στα ανθρώπινα ούρα. Οι σχεδιασμένες συγκεντρώσεις διακοπών για αυτά τα φάρμακα είναι οι ακόλουθες:

Δοκιμή Κόψτε (ng/mL)
AMP (αμφεταμίνη) 500
THC (μαριχουάνα) 50
COC (κοκαΐνη) 200
PCP (Phencyclidine) 25
MOR (μορφίνη) 200
ΣΥΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ (Methamphetamine) 500
MTD (μεθαδόνη) 300
BZO (Oxazepam) 200
BUP (Buprenorphine) 5
ETG (Ethylglucoronide) 1000
TML (Tramadol) 100
ΚΟΥΝΙΑ (Cotinine) 300
FYL (Fentanyl) 100
OXY (Oxycodone) 100
PGB (Pregabalin) 500
Νόθευση (οξειδωτικά, συγκεκριμένη πυκνότητα, pH) /

Αρχή

Η γρήγορη επιτροπή δοκιμής πολυ-φαρμάκων (ούρα) είναι one-step immunoassay στο οποίο τα χημικά επονομαζόμενα φάρμακα (κλίσεις φάρμακο-πρωτεΐνης) ανταγωνίζονται για τις περιορισμένες περιοχές συνδέσεων αντισωμάτων με τα φάρμακα που μπορούν να είναι παρόντα στα ούρα. Η επιτροπή δοκιμής περιέχει τις λουρίδες μεμβρανών που είναι καλυμμένες προηγουμένως με τις φάρμακο-πρωτεϊνικές κλίσεις στη ζώνη δοκιμής. Κάθε λουρίδα, το αντίσωμα-κολλοειδές χρυσό συζευγμένο μαξιλάρι φαρμάκων τοποθετείται από τη μία πλευρά της μεμβράνης. Ελλείψει του φαρμάκου στα ούρα, η λύση της χρωματισμένης αντίσωμα-κολλοειδούς χρυσής συζευγμένης κίνησης μαζί με τη λύση δειγμάτων πρός τα πάνω χρωματογραφικά από την τριχοειδή δράση πέρα από τη μεμβράνη στην ακινητοποιημένη φάρμακο-πρωτεϊνική συζευγμένη ζώνη στην περιοχή ζωνών δοκιμής. Η χρωματισμένη κλίση αντίσωμα-χρυσού συνδέεται έπειτα με τις φάρμακο-πρωτεϊνικές κλίσεις στις ορατές γραμμές μορφής ως αντίσωμα σύνθετο με την κλίση φαρμάκων. Επομένως, ο σχηματισμός ορατό precipitant στη ζώνη δοκιμής εμφανίζεται όταν τα ούρα δοκιμής είναι αρνητικά για το φάρμακο. Όταν το φάρμακο είναι παρόν στα ούρα, το αντιγόνο φαρμάκων/μεταβολίτη ανταγωνίζεται με την κλίση φάρμακο-πρωτεΐνης στην περιοχή ζωνών δοκιμής για το περιορισμένο αντίσωμα. Όταν μια ικανοποιητική συγκέντρωση του φαρμάκου είναι παρούσα, θα γεμίσει τις περιορισμένες περιοχές συνδέσεων αντισωμάτων. Αυτό θα αποτρέψει τη σύνδεση του χρωματισμένου αντισώματος (κλίση φάρμακο-πρωτεΐνης) - κολλοειδής χρυσή κλίση στη φάρμακο-πρωτεϊνική συζευγμένη ζώνη στην περιοχή ζωνών δοκιμής. Επομένως, η απουσία της ζώνης χρώματος στην περιοχή δοκιμής δείχνει ένα θετικό αποτέλεσμα. Μια ζώνη ελέγχου με μια διαφορετική αντίδραση αντιγόνων/αντισωμάτων προστίθεται στη immunochromatographic λουρίδα μεμβρανών στην περιοχή ελέγχου (γ) για να δείξει που η δοκιμή έχει εκτελέσει κατάλληλα. Αυτή η γραμμή ελέγχου πρέπει πάντα να εμφανιστεί ανεξάρτητα από την παρουσία φαρμάκου ή μεταβολίτη. Εάν η γραμμή ελέγχου δεν εμφανίζεται η επιτροπή δοκιμής πρέπει να απορριφθεί.

Η νόθευση είναι να πειράξει ενός δείγματος ούρων την πρόθεση τα αποτελέσματα της δοκιμής. Η χρήση των αλλοιωτών μπορεί να προκαλέσει τα ψεύτικα αρνητικά αποτελέσματα στις δοκιμές φαρμάκων με είτε την παρεμπόδιση τη διαγνωστική εξέταση ή/και την καταστροφή των φαρμάκων παρόντων στα ούρα. Η διάλυση μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε μία προσπάθεια να παραχθούν τα ψεύτικα αρνητικά αποτελέσματα της δοκιμής φαρμάκων. Ένας από τους καλύτερους τρόπους που εξετάζουν για τη νόθευση ή τη διάλυση είναι να καθοριστούν ορισμένα ουρικά χαρακτηριστικά όπως το pH, και η συγκεκριμένη πυκνότητα και να ανιχνευθεί η παρουσία οξειδωτικών στα ούρα.

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ: * Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ) και οι χρωματισμένες γραμμές εμφανίζονται στην περιοχή δοκιμής (τ). Αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα σημαίνει ότι οι συγκεντρώσεις στο δείγμα ούρων είναι κάτω από τα οριζόμενα κομμένα επίπεδα για ένα ιδιαίτερο φάρμακο δοκιμασμένο.

*NOTE: Η σκιά των χρωματισμένων γραμμών στην περιοχή δοκιμής (τ) μπορεί να ποικίλει. Το αποτέλεσμα πρέπει να θεωρηθεί αρνητικός όποτε υπάρχει ακόμη και μια εξασθενημένη γραμμή.

ΘΕΤΙΚΟ: Μια χρωματισμένη γραμμή εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ) και ΚΑΜΙΑ γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή δοκιμής (τ). Το θετικό αποτέλεσμα σημαίνει ότι η συγκέντρωση φαρμάκων στο δείγμα ούρων είναι μεγαλύτερη από οριζόμενη κομμένος για ένα συγκεκριμένο φάρμακο.

ΑΚΥΡΟΣ: Καμία γραμμή δεν εμφανίζεται στην περιοχή ελέγχου (γ). Ο ανεπαρκής όγκος δειγμάτων ή οι ανακριβείς διαδικαστικές τεχνικές είναι οι πλέον πιθανοί λόγοι για την αποτυχία γραμμών ελέγχου. Διαβάστε τις κατευθύνσεις πάλι και επαναλάβετε τη δοκιμή με μια νέα κάρτα δοκιμής. Εάν το αποτέλεσμα είναι ακόμα άκυρο, ελάτε σε επαφή με τον κατασκευαστή σας.

Διασχίστε την ικανότητα αμέσου αντιδράσεως

Μια μελέτη πραγματοποιήθηκε για να καθορίσει cross-reactivity της δοκιμής με τις ενώσεις είτε στον φάρμακο-ελεύθερο περιορισμό ούρων είτε θετικό ούρων φαρμάκων, την αμφεταμίνη, τα βαρβιτουρικά, τις βενζοδιαζεπίνες, Buprenorphine, την κοκαΐνη, τη μαριχουάνα, τη μεθαδόνη, Methamphetamine, Methylenedioxymethamphetamine, μορφίνη, Tramadol, Methaqualone, Ketamine, Phencyclidine, Propoxyphene είτε τα τρικυκλικά αντικαταθλιπτικά χάπια. Οι ακόλουθες ενώσεις δεν παρουσιάζουν κανένα cross-reactivity όταν εξετάζεται με τη γρήγορη επιτροπή δοκιμής πολυ-φαρμάκων με τη νόθευση σε μια συγκέντρωση 100 µg/mL. Οι οπτικές ερμηνείες εμφανίστηκαν σε 5 λεπτά μετά από την εφαρμογή δειγμάτων. Τα αποτελέσματα παρουσιάζονται στον πίνακα κατωτέρω.

Πίνακας: Διαγώνια ικανότητα αμέσου αντιδράσεως

Ακετοφαινετιδίνη Κορτιζόνη Zomepirac δ-Pseudoephedrine
Ν-Acetylprocainamide Κρεατινίνη Ketoprofen Quinidine
Ακετυλσαλικυλικό οξύ Deoxycorticosterone Labetalol Κινίνη
Aminopyrine Dextromethorphan Loperamide Salicylic οξύ
Αμοξικιλίνη Diclofenac Meprobamate Σεροτονίνη
Ampicillin Diflunisal Methoxyphenamine Sulfamethazine
λ-αντισκορβουτικό οξύ Digoxin Μεθυλφαινιδάτη Sulindac
Apomorphine Diphenhydramine Nalidixic οξύ Tetracycline
Ασπαρτάμη Αιθυλικός-π Naproxen Tetrahydrocortisone,
Ατροπίνη β-Estradiol Niacinamide 3-οξικό άλας
Οξύ Benzilic Estrone-3-θειικό άλας Nifedipine Tetrahydrocortisone
Βενζοϊκό οξύ Ερυθρομυκίνη Norethindrone Tetrahydrozoline
Bilirubin Fenoprofen Noscapine Thiamine
δ, λ-Brompheniramine Furosemide δ, λ-Octopamine Thioridazine
Καφεΐνη Gentisic οξύ Οξαλικό οξύ δ, λ-Tyrosine
Cannabidiol Αιμογλοβίνη Oxolinic οξύ Tolbutamide
Chloral ένυδρη ουσία Hydralazine Oxymetazoline Triamterene
Chloramphenicol Hydrochlorothiazide Papaverine Trifluoperazine
Chlorothiazide Hydrocortisone Πενικιλίνη-γ Trimethoprim
δ, λ-Chlorpheniramine οξύ ο-Hydroxyhippuric Perphenazine δ, λ-Tryptophan
Χλωροπρομαζίνη 3-Hydroxytyramine Phenelzine Ουρικό οξύ
Χοληστερόλη δ, λ-Isoproterenol Prednisone Verapamil
Clonidine Isoxsuprine δ, λ-Propanolol

Συμπέρασμα: Οι ενώσεις που απαριθμούνται μέσα επάνω από τον πίνακα δεν παρουσιάζουν κανένα cross-reactivity όταν εξετάζεται σε μια συγκέντρωση 100 mg/$l*ml σε 5 λεπτά.

16 μόνες εξεταστικές εξαρτήσεις 15 φαρμάκων επιτροπής δοκιμή φαρμάκων ούρων συν τη λουρίδα αλλοιωτή 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Orient New Life Medical Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Jerry Meng

Τηλ.:: +8618657312116

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς